{{settings.items[curIndex]['homeBannerTitle']}}
{{settings.items[curIndex]['homeBannerDesc']}}

Ocelové konstrukce

De siste 60 årene har vi stått for utbyggingen av 70 % av det norske høyspentnettet. 

Vi leverer også stål til transformatorstasjoner, antennetårn til telekommunikasjon og andre stålkonstruksjoner etter kundens ønsker. Vi utfører også engineering av stålkonstruksjoner.


Vi kan gjennomføre også store og ukonvensjonelle prosjekter

Vi kan gjennomføre også store og ukonvensjonelle prosjekter

Vi ferdigstiller også svært store prosjekter i tide, siden vårt slovakiske moderselskap har en produksjonskapasitet på hundrevis av tonn pr. måned. Vi er i stand til å oppfylle dine ønsker ut over standard. Alt du trenger å gjøre er å ta en prat med oss.

Ilustrace
Vi driver virksomhet verden over

Vi driver virksomhet verden over

Svalbard, Canada, Sør-Afrika, Sydpolen, Kina, Peru, Mongolia, India, Bangladesh, Colombia, Saudi-Arabia, USA - i alle disse landene kan du finne våre master, transformatorstasjoner og andre stålkonstruksjoner.

Ilustrace
Vi har produsert og levert tusenvis av master

Vi har produsert og levert tusenvis av master

Vi deltar i oppbyggingen av viktige transformatorstasjonsystemer i Norge og i utlandet. Vi har pr. idag levert tusenvis av disse mastene.

Ilustrace

Vi leverer over hele Europa, produksjonen utføres i Slovakia

Vårt foretak

Elektrovod Jarlso<br>(Norge)

Elektrovod Jarlso
(Norge)

Foretaket ble opprettet i 2009 og er et selskap som viderefører den lange erfaringen fra de tidligere selskapene Jarlsø Fabrikker AS og Reime Jarlsø AS med produksjon av høyspentmaster i Norge. Fra tidlig på 1950 tallet har disse selskapene produsert og levert omtrent 70% av høyspentmastene i Norge I dag er produksjonen flyttet til Žilina. I Norge har vi forretningsmessig representasjon.

SIGNUM

Vi er en del av Signum-gruppen

ELV Jarlso er en del av Signum-gruppen, en av Europas betydningsfulle industribedrifter

Hvilke selskaper er våre partnere i SIGNUM-gruppen?

Først og fremst er dette det tsjekkiske foretaket SIGNUM-CZ og det slovakiske ELV Slovakia, selskaper som produserer stålkonstruksjoner og leverer dem over hele verden. Begge disse selskapene foretar også varmgalvanisering, i likhet med andre selskaper i SIGNUM-gruppen som SIGNUM-SK og FezinSlovakia og Adriacink i Kroatia. Vårt firma ELV Jarlso sluttet seg til familien i 2015, sammen med det slovakiske selskapet ELV Slovakia og det tyske foretaket ELV Mastbau. I løpet av våren 2015 åpnet SIGNUM ett av de største badeanleggene i Sør-Europa, i Poreć i Kroatia.